Instalatii stingere incendii

Fire Electric Euroservice efectueaza servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, precum si a sistemelor/ instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti, mai exact de hidranti interiori, hidranti exteriori, trape de fum, ACS.

In ceea ce priveste retelele de distributie a apei din localitati, acestea vor fi echipate cu hidranti exteriori. Acest lucra va asigura conditiile de presiune si debit necesare pentru stingerea incendiilor, in ceea ce priveste respectarea normativelor in vigoare.

Existenta unor situatii in care retelele de furnizare a apei nu pot asigura conditiile necesare de presiune sau debit, se va lua in considerare rezerva de apa in caz de incendiu. In aceasta situatie, se poate asigura extinderea retelei de distributie din localitate, cat si rezerva proprie.

In ceea ce priveste amplasarea hidrantilor de interior, trebuie sa fie respectate standardele de referinta. Asadar, este necesar ca aceste locuri sa fie vizibile, marcate si sa fie usor de accesat in caz de incendiu.

In functie de necesitate, hidrantii de interior pot fi plasati langa intrarea in cladire, pe casa scarilor, in holuri, langa intrarea in incaperi sau in interiorul acestora. Cladirile publice sunt reglementate corespunzator si hidrantii se amplaseaza doar pe coridoare sau in zonele de acces din casa scarii.

Incaperile aglomerate trebuie prevazute cu un numar suficient de hidranti, in cazul in care reteaua de alimentare a cladirii permite acest lucru. Acest lucru presupune sa se actioneze cu cel putin doua jeturi, din fiecare punct al incaperii, iar restul hidrantilor se amplaseaza langa usa.

Majoritatea zonelor de productie sunt prevazute cu incaperi care au pericol diferit de incediu. In aceste situatii, hidrantii de interior sunt prevazuti pentru a proteja zonele specificate in legislatie, respectiv zonele cu diferite materiale, combustibil, utilaje.

Call Now ButtonSuna Acum