DETECTOARE FIREANGEL

Suntem parteneri autorizati ai Fireguard Smart Systems SRL, distribuitor oficial al brandului Fireangel in Romania.

Detectoarele sunt fabricate de Fireangel Safety Technology din Marea Britanie, lider de piata european pentru sisteme de detectie si alarma.

Fabricate in facilitati de productie ultramoderne, testate intern cu peste 50 teste specifice (pe langa cele oficiale ale certificatorilor), detectoarele beneficiaza de o tehnologie inovativa de detectie patentata de Fireangel.

Fireangel este lider de piata in Romania cu o cota de piata de peste 80% din vanzarile de detectoare autonome.

Comercializam detectoare de fum, de monoxid de carbon si detectoare de caldura autonome, certificate conform legislatiei romanesti in vigoare.

Detectoarele de fum fum sunt certificate la toate normele Uniunii Europene standard CE EN 14604:2005 + AC 2008, respectiv la normele in vigoare si obligatorii in Romania, standard SR EN 14604:2006 + AC2009. De asemenea detectoarele detin certificatul deosebit de riguros British Standards BS EN 14604:2005 + AC2008. Toate standardele mentionate sunt valabile si obligatorii in 2023. De asemenea generatia noua de detectoare este certificata pe standardele cu privire la compatibilitatea electromagnetica si cele privind restrictiile de utilizare a anumitor substante periculoase in echipamentele electronice.

TIPURI DE DETECTOARE:

DETECTOARELE DE FUM detecteaza fumul provenit din ARDEREA cu flacara deschisa sau arderea mocnita a diverselor materiale. Acesta este fumul negru sau gri ce se poate observa cu ochiul liber, fiind alcatuit din particulele ce rezulta din ardere si care se ridica spre tavanul unei incaperi in caz de incendiu. Marea majoritate a incendiilor provin de la instalatii electrice, in special prize, scurtcircuite ale aparatelor electrocasnice si abia apoi din alte cauze precum foc nesupravegheat, tigari sau lumanari, etc. De retinut ca scopul detectorului de fum este de a sesiza un pericol real de incendiu, nu de a alarma fals la orice factor nepericulos precum fumul de tigara sau aburii proveniti de la gatit ori aburi emanati de diverse solutii pentru curatenie.

DETECTOARELE DE GAZ detecteaza gazul natural (metan) NEARS dintr-o incapere, ca rezultat al unei scurgeri de gaz sau a nearderii acestuia (ex. s-a intrerupt gazul, flacara se stinge dar aragazul nu a fost oprit si se elibereaza gaz metan nears in incapere). Gazul metan nu trebuie confundat cu fumul sau cu monoxidul de carbon, aceasta fiind cea mai grava confuzie care se face. Detectoarele de gaz metan se monteaza in general de firmele care instaleaza centralele pe gaz si sunt cuplate la o electrovalva care decupleaza automat gazul in cazul in care sesizeaza scurgeri in locatia respectiva. Fireangel nu produce detectoare de gaz metan.

DETECTOARELE DE MONOXID DE CARBON sesizeaza monoxidul de carbon (CO), un gaz deosebit de toxic incolor si inodor (nu poate fi nici vazut, nici mirosit), degajat IN TIMPUL ARDERII gazului, a lemnului sau a altor combustibili. Monoxidul de carbon (CO), prin urmare nu trebuie confundat nici cu fumul normal provenit din ardere, nici cu gazul metan nears, nici cu dioxidul de carbon (CO2). Toate cazurile de asfixieri si decese mediatizate des in presa se datoreaza monoxidului de carbon (CO). In functie de volumul de monoxid de carbon din incapere apar dureri de cap, apoi ameteli, greata dupa care intervine lesinul si decesul persoanelor care l-au inhalat. Detectoarele de monoxid de carbon FireAngel sunt cele mai performante din lume, inglobeaza senzori ultraperformanti Pace, brevetati de noi, fabricati in Canada si care declanseaza alarma inca de la cel mai mic volum de monoxid de carbon eliminat in incapere.

DETECTOARELE DE CALDURA (temperatura) detecteaza conform standardelor doar cresterea temperaturii dintr-o incapere la peste 64 grade. Acestea se folosesc pentru incaperi in care nu pot fi instalate detectoare de fum deoarece acestea din urma s-ar alarma des si inutil. Detectoarele de caldura se instaleaza in camere tehnice unde exista centrale pe lemn, acolo unde deseori si in conditii normale apare fum, in bucatarii unde se gateste des si apare fum frecvent, in garaje si eventual in podurile neizolate. Detectoarele de caldura FireAngel sunt cele mai performante din lume, beneficiind de tehnologia noastra patentata care grabeste timpul de reactie al detectorului de la 2-5 minute (alte detectoare) la 1-2,5 minute. Practic de 2-3 ori mai repede, minute pretioase castigate care salveaza vieti.

COMENZI:
Pentru comenzi engros, va rugam sa ne contactati direct
Pentru vanzari en detail, ne gasiti pe eMAG.ro
Call Now ButtonSuna Acum