Accesorii PSI

In categoria accesoriilor PSI intra toate materiale destinate prevenirii si stingerii incendiilor ce au ca rol principal usurarea interventiei asupra unui focar de incendiu.

Confectii metalice

Elemente metalice confectionate din tabla ambutisata de diverse grosimi.

Pichetii sunt folositi pentru depozitarea uneltelor PSI (cange, ranga, lopata, cazma .etc)

Langa pichetul PSI se amplaseaza lada de nisip, nisipul fiind folosit pentru acoperirea focarelor de incendiu incipiente.

Accesorii pichet

Accesoriile pichet sunt game de unelte PSI (Cange, ranga, lopata, cazma, galeata, topor-tarnacop) folosite pentru dotarea unui pichet PSI.

Dotarea standard al unui pichet este cu minimum doua bucati din fiecare tip de unealta. Suplimentar pichetul se doteaza cu hidrant portativ, rola de furtun, cheie racord si cheie hidrant, stingator P6.

Racorduri PSI

Racordurile PSI sunt folosite la cuplarea diverselor echipamente cu furtunuri de refulare sau la interconectarea furtunurilor.

Racordurile PSI se impart in 3 tipuri:

  • Racorduri fixe. Acestea sunt folosite la hidrantii exteriori, interiori, portativi, tevile de refulare, instalatiile fixe de stingere a incendiilor, autospeciale de pompieri, motopompe etc. Au partea principala cu racord storz cu garnitura de etansare si partea secundat cu filet interior sau exteriori in functie de necesitate.
  • Racorduri de refulare. Acestea sunt folosite pentru dotarea furtunurilor de refulare in ambele capete. Au partea principala cu racord storz cu garnitura de etansare si partea secundata cu o zona unde furtunul PSI se leaga de acestea.
  • Racorduri infundate. Acestea sunt folosite la acoperirea racordurilor fixe pentru a proteja si prentampina infundarea tevilor. Au partea principala cu racord storz cu garnitura de etansare si partea secundara cu un capac de etansare

Tevi refulare PSI

Tevile de refulare sunt fabricate din plastic, aluminiu sau bronz si sunt dotate cu racorduri storz pentru conectare cu furtunurile de refulare.

Tevile de refulare sunt folosite pentru dotarea autospecialelor de pompiri si a cutiilor de hidrant.

Ele au un rol important in stingerea incendiilor, focalizand si pulverizand jetul de apa asupra focarelor de incendiu.

Alte accesorii PSI

In cadrul altor accesorii PSI putem incadra cheile racord si hidrant, colectorul PSI, distributoarele PSI, reductiile si sorburile.

Colectorul PSI este in dotarea autospecialelor de pompieri si este folosit pentru utilizarea a doua surse de apa concomitent.

Distribuitoarele PSI sunt echipamente destinate transportului apei pentru stingerea incendiilor.

Reductiile PSI ajuta la racordarea furtunurilor sau a tevilor de refulare cu diametre diferite.

Sorburile cu site sunt folosite pentru absorbtia apei din lacuri, rauri sau puturi.

Call Now ButtonSuna Acum