Email: fire.euroservice@yahoo.com Tel./fax: 0265-263395;   0744-520.096
Prima Pagina | Despre Noi | Harta Site

Despre noi


Bine ati venit la Sc Fire Electric Euroservice Srl! Suntem incantati sa va uram bun venit la site-ul nostru www.firesting.ro

Societatea Sc Fire Electric Euroservice Srl are ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI : stingatoare, hidranti interiori/exteriori, furtune, robineti hidrant, tevi de refulare, sprinklere, echipamente de protectie PSI, automate de control si semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare si detectie incendii, accesorii PSI intr-o gama foarte variata.

Din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor dar si pentru a oferi servicii post vanzare cat mai bune am dezvoltat si activitatea de service stingatoare; instalare si intretinere hidranti interiori, exteriori, ACS, trape de fum; lucrari de ignifugare; asistenta tehnica; instruire personal; proiectare, realizare protectie si detectie PSI cu personal specializat, respectand normele de securitate, in felul acesta reusind sa acopere o parte din cererea pietei din Tg Mures si din tara.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza in principal societatilor comerciale, dar si persoanelor fizice, institutiilor publice, regiilor autonome etc.

in prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte.

Experienta acumulata in timp, alaturi de clientii nostri ne face sa privim cu optimism spre provocarile si standardele cele mai exigente.

in formula actuala echipa noastra impreuna cu colaboratorii sai au o vasta experienta in domeniul serviciilor si consultantei pentru protectia muncii.

Formularea clara a valorilor in care credem, vine din dorinta de a consolida si pastra atitudinea care ne face sa avem succes. Credem ca valorile fac diferenta numai in masura in care sunt impartasite si puse in practica. Una dintre provocarile noastre este mentinerea acestora ca baza de referinta care ne ghideaza in felul in care lucram, in deciziile pe care le luam si in felul in care interactionam cu partenerii nostri.

Ne straduim sa fim cei mai buni si ii incurajam pe colaboratori sau parteneri sa exceleze. Suntem exigenti cu noi insine in ceea ce priveste calitatea si promptitudinea serviciilor pe care le oferim.

Relatia cu partenerii nostri se bazeaza pe transparenta, respect reciproc, incredere si integritate. Suntem partenerii lor intr-un proces consultativ care urmareste solutii oportune pentru conformarea cu cerintele legale in domeniu si crearea unui mediu de lucru mai sigur. De asemenea suntem deschisi sugestiilor de imbunatatire, constienti de faptul ca nu putem creste decat prin mentinerea unei culturi organizationale orientate spre invatare si imbunatatire continua. Ca rezultat direct al responsabilitatii cu care intelegem sa ne implicam in ceea ce facem dar si al receptivitatii si responsabilitatii asumate de catre partenerii nostri.